Huidverbeterende behandelingen

Ga voor een optimale conditie van de huid door middel van het stimuleren van de celvernieuwing. Dat is mogelijk bij de Plump it up behandelingen van extenso. Of ga voor een stevige huid door middel van een bindweefsel massage (facelift massage).

Ik wil u erop attenderen dat de professional altijd u kan adviseren dat de geboekte behandelingen om diverse redenen niet door kan gaan. Er zal altijd een andere behandeling geadviseerd worden die beter bij u huid past. Mocht u van dit advies geen gebruik willen maken, dan worden de behandelkosten natuurlijk niet gerekend maar wel de consult kosten van €25.

Gezichtsbehandelingen

Voor een stralende verzorgde huid of gewoon even pure ontspanning, dat kan met de vier verschillende facials.

Maakt u na de gezichtsbehandeling gelijk een nieuwe afspraak dan ontvangt u de volgende keer altijd 10% korting. (alleen geldig op gezichtsbehandelingen). Wilt u een module toevoegen aan een gezichtsbehandeling, dan gaat er 20 % korting af per module.

Make-up

Heeft u een feestje, bruiloft of andere gelegenheid en wilt u make-up die perfect bij u past. Dan zit u goed bij Beautique Trienke. Door u wensen te bespreken en de juiste technieken en kleuren toe te passen word u het stralende middelpunt van het feest.

Lichaamsbehandelingen

Een ontspannen gelaat of rug massage. Of ga voor heerlijk zachte handen met een paraffine pakking. Ook perfect in combinatie met een gezichtsbehandeling.

Losse modules

Wilt u een module toevoegen aan een gezichtsbehandeling, dan gaat er 20 % korting af per module.