Wenkbrauwen en wimpers zijn een groot middelpunt van het gezicht! Steeds meer mensen zijn er van bewust dat wenkbrauwen en wimpers ook styling en verzorging nodig hebben. Daarom maken wij gebruik van de beste methodes en merken.  Bij het modeleren van de wenkbrauwen kunt u kiezen voor epileren met pincet of het harsen met Clean and Easy. Het is ook mogelijk om vooraf advies te vragen welke methode het beste bij u past.

Bij zowel epileren als harsen trek je de haren met wortel eruit. Dit zorgt er voor dat de haren lange tijd weg blijven. Het resultaat is dus het zelfde alleen word met epileren haartje voor haartje eruit getrokken en met harsen een groter oppervlak aan haartjes in één keer. U zult merken dat de haartjes steeds langer wegblijven en minder terug komen.

Voor het verven van wenkbrauwen en/of wimpers  gebruiken wij het merk RefectoCil. Dit is HET merk op het gebied van wenkbrauwstyling en wimperstyling. We kijken voor de behandeling samen naar welke kleur het beste bij u past . De verf op de wenkbrauwen blijft ongeveer 3 weken mooi, wimpers rond de 6 weken. Dit hangt natuurlijk sterk af van enkele  factoren. Door veel zonnen, zwemmen en douchen vervaagt de verf sneller.

Voor vragen of advies, neem contact op of loop eens binnen.

Behandeling Prijs
Wenkbrauwen epileren en/of harsen €15,50*
Wenkbrauwen verven €14,00*
Wimpers verven €15,50*
Epileren en wenkbrauwen verven €27,00*
Wenkbrauwen en wimpers verven €27,00*
Epileren en wimpers verven €28,50*
Epileren, wimper en wenkbrauwen verven €38,00*
Nagels lakken €7,50

*Wilt u een module toevoegen aan een behandeling, dan gaat er 20% korting af per module