De mooiste kerstcadeaus koop je hier!

Mijn naam is Trienke Boersma, ben 30 jaar en woonachtig in Woerden. In 2010 ben ik afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste. Van daar uit ben ik verder gegaan met de opleiding Make-up Artist en heb daar een diploma voor behaald in 2013. Sindsdien ben ik werkzaam in de schoonheid/cosmeticabranche.

Na alle ervaringen die ik de afgelopen jaren heb op gedaan als schoonheidsspecialiste komt dit nu allemaal samen in mijn eigen beautique waar u heerlijk van professionele behandelingen kunt genieten.
Omdat ik mij graag wil blijven ontwikkelen staan er ook in 2019 al diverse workshops/cursussen gepland.

Beautique Trienke is gevestigd in kapsalon “Salon 85”, in het hartje centrum van Woerden. Daar heb ik de beschikking over een sfeervolle eigen ruimte Als u de trap op loopt komt u in de gezellige ontvangstruimte/kapsalon. Dit maakt dat het ideaal te combineren is met een kappersbezoek.

Dus als u aan de dagelijkse drukte even wilt ontkomen, bent u in goede handen, en gaat u na de behandeling weer stralend de dag door.

Nieuwsgierig geworden?? Loop gerust even binnen en ik maak graag kennis met u onder het genot van een kopje koffie of thee

Direct contact opnemen?
Bel dan naar 0646694801 of stuur een mailtje.


Hier ziet u een kleine impressie van de salon.